JAJA FASZEROWANE Z PIECZARKAMI

Jajka dają wiele możliwości.
Możemy przygotować je na wiele sposobów, z wieloma dodatkami lub po prostu ze szczypiorkiem. Zawsze są pyszne!

SKŁADNIKI :

6 jajek
5 pieczarek
1 łyżka posiekanej cebuli
1 łyżka majonezu
sól, pieprz do smaku


Jaja gotuję na twardo. Studzę i kroję na pół. Wyjmuję żółtka i siekam lub duszę widelcem.
Białka odkładam na bok.
Pieczarki siekam drobniutko i przesmażam z cebulką. Studzę.
Mieszam wszystkie składniki, oprócz białek. Przyprawiam według gustu.
Białka nadziewam masą jajeczną.



SMACZNEGO !!!

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

BISZKOPT Z BITĄ ŚMIETANĄ, KAJMAKIEM I PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM

SANDACZ W GALARECIE

TORT Z MASĄ KARPATKOWĄ